Nieuws

7 jan. De opening van de expositie in Veluvine

Gepubliceerd op 21 januari 2023 door Jeannette Vermeulen

Op zaterdag 7 januari 2023 was het dan zover. na een drukke periode van voorbereiding en inrichting werd de expositie feestelijk geopend. Er waren tal van genodigden, waaronder – natuurlijk – mijn kinderen, vrienden, leden van de Kunstkring en andere belangstellenden naar de opening gekomen om hun belangstelling te tonen. Een heel erg leuke happening was het. Het was ook bijzonder aardig om te vertellen over mijn schilderijen, heel erg geslaagd, mede dank zij de voortreffelijke begeleiding van Elly  Binkhorst en de leden van de Kunstkring Nunspeet. U kunt natuurlijk gedurende de maanden januari en februari 2023 ook een kijkje nemen in Veluvine in Nunspeet

5 jan. 2023 | De inrichting van de expositie in Veluvine

Gepubliceerd op 20 januari 2023 door Jeannette Vermeulen

Donderdag 5 januari 2023 was de dag van de inrichting van de expositie in Veluvine in Nunspeet. We waren mooi op tijd en de hele kunstcommissie onder leiding van Elly stond ons al op te wachten. De in richting van de expositie ging heel professioneel en ik ben dan ook zeer tevreden ver het resultaat. op naar de opening op zaterdag 7 januari 2023

Juli, Aug. Sept | Voorbereidingen en Opening Kunstgalerie

Gepubliceerd op 12 juli 2022 door Jeannette Vermeulen

Na een hele korte voorbereiding – we hadden uiteindelijk maar een dag of tien om alles te regelen – hebben we het toch voor elkaar gekregen. We hebben de Kunstgroep Elburg opgericht, bestaande uit Geke van ’t Oever, Jeannette Vermeulen, Corrie Vos, Trudie Schalkwijk en Ursula Groen. Vervolgens zijn we aan het werk gegaan met het klaarmaken van de ruimte aan de Vischpoort 9 in Elburg, een waarlijke A-Locatie, waarbij Laurens, de man van Geke, ontzettend veel werk werk heeft verricht. Daarna moesten er gast-exposanten worden uitgenodigd, maar dat liep allemaal als vanzelf. Nu de opening achter de rug is, kijken we uit naar een paar bijzondere maandan. Tot eind september van dit jaar exposeert een groot aantal kunstenaars uit Elburg en omgeving in De Kunstgalerie Elburg aan de Vischpoortstraat 9. Voor de openingstijden zie het vorige bericht in dit nieuwsoverzicht.

Jan en Febr 2023 | Expositie Veluvine in Nunspeet

Gepubliceerd op 10 juli 2022 door Jeannette Vermeulen

In januari en februari 2023 exposeer ik met een groot aantal schilderijen in Cultureel Centrum Veluvine aan de Molijnlaan 186 te Nunspeet. Aan de wanden van de “Lentink de Jongezaal” zal in die periode werk van mij worden geëxposeerd. De organisatie van dit geheel is in handen van de Stichting Veluvine Cultuur.

Mijn werk is daar te zien op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de momenten dat de zaal is verhuurd.

Wil je er zeker van zijn dat je mijn expositie kunt bezoeken, bel dan even met de receptie van Veluvine. Het nummer is 0341-442000 en vraag dan of het mogelijk de expositie in de “Lentink de Jongezaal” te bezoeken.

Sept 2022 | Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

De eerstvolgende Kunstroute Noordwest-Veluwe zal worden gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022. Dit zal dan de 19e keer zijn dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit  weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ik ben te gast in de expositieruimte van Corrie Vos op het adres Oostendorperstraatweg 7, 8081RH Elburg. U bent van harte welkom. De openingstijden zijn zowel op zaterdag als op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.  Bezoek ook de site van de Kunstroute voor verdere informatie: https://www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl/

Juli, Aug, Sept | Kunstgalerie Elburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Het is weer gelukt! We hebben, als Kunstgroep Elburg, voor drie maanden een leegstaand winkelpand – op een A-lokatie – in de binnenstad van Elburg weten te huren om daar met een aantal kunstenaars te exposeren. In tijd van twee weken hebben we het pand van niets omgevormd tot een galerie waarin een tiental kunstenaars uit Elburg en omgeving een plaats hebben om hun werk te laten zien. En het ziet er fantastisch uit, zoveel verschillende soorten kunst, beelden, schilderijen en andere vormen van kunst worden op overzichtelijke wijze tentoongesteld. Natuurlijk exposeer ik daar ook een aantal van mijn werken.

De openingstijden zijn: gedurende de maanden Juli, Augustus en September donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Het adres van de Kunstgalerie is Vischpoortstraat 9 te Elburg.

 

Sept 2021 Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op 19 augustus 2021 door Jeannette Vermeulen

Afgelopen jaar kon de Kunstroute geen doorgang vinden in verband met het Corona-virus. De eerstvolgende Kunstroute Noordwest-Veluwe zal worden gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021. Dit zal dan de 18e keer zijn dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit aankomende weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ben ik te gast in de expositieruimte van Corrie Vos op het adres Oostendorperstraatweg 7, 8081RH Elburg. U bent van harte welkom. De openingstijden zijn zowel op zaterdag als op zondagen 11.00 tot 17.00 uur.  Bezoek ook de site van de Kunstroute voor verdere informatie: https://www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl/

 

Juli 2020 Expositie in de Kunstgalerie in Elburg

Gepubliceerd op 22 juli 2020 door Jeannette Vermeulen

Een aantal kunstenaars in Elburg heeft de koppen bij elkaar gestoken en beginnen een pop-up-galerie in een van de ruimtes van Restaurant de Haas in Elburg. Het initiatief voor deze galerie kwam van Corrie Vos die voorstelde een van de leegstaande ruimtes tijdelijk in te richten als kunstgalerie. Zo gezegd, zo gedaan; de kunstgalerij opent haar deuren op donderdag 23 juli aanstaande en je kunt de galerie bezoeken tot 1 september 2020. Zelf exposeer ik er met een twaalftal schilderijen, waaronder heel recente schilderijen.

De galerie is te vinden in restaurant De Haas aan de Jufferenstraat 21 te Elburg en zal op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn.

Openingstijden: donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. In verband met het Corona-virus mogen er maximaal 6 bezoekers tegelijk binnen zijn.

 

Sept 2019 | Kunstroute Noordwest Veluwe

Gepubliceerd op 22 juni 2019 door Jeannette Vermeulen

De Kunstroute Noordwest-Veluwe wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 september 2018 en zondag 8 september 2019 op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het is dit jaar voor de 17e keer dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ben ik, evenals afgelopen jaar, te gast in een van de expositieruimtes van “Aan de Gracht” aan de Havenkade in Elburg. U bent van harte welkom.

November 2018 | De eerste Workshop !

Gepubliceerd op 4 november 2018 door Jeannette Vermeulen

Gisteren was de eerste dagworkshop schilderen met materiaal. Er is fijn gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Zou je het ook leuk vinden om een keer een workshop te volgen, dan kan dat. Ik doe deze workshop voor minimaal 2 en maximaal 4 personen. Heb je belangstelling, stuur mij dan even een berichtje: info@atelierjeannettevermeulen.nl of 0525-686272

September 2018 | Workshop

Gepubliceerd op 1 oktober 2018 door Jeannette Vermeulen

Met ingang van najaar 2018 kunt u bij mij een workshop volgen met als onderwerp:

“Het gebruik van (natuurlijke) materialen”

De workshops worden verzorgd voor minimaal 2 en maximaal 4 personen en zijn te volgen in twee dagdelen, aaneengesloten of apart. De dagen waarop ik deze workshops geef, worden in overleg bepaald.

Kosten inclusief 3D-doek van 40x40cm en materiaal: dagworkshop van 10.00 – 15.00, € 60,00 incl. koffie, thee en een lunch.

Wordt de workshop gesplitst in twee dagdelen van 2 ½ uur dan kost dat € 55,00 incl. koffie en thee. Meer informatie: info@atelierjeannettevermeulen.nl of 0525-686272

September 2018 | Reactie van Didier op ZT 1811

Gepubliceerd op 23 september 2018 door Jeannette Vermeulen

Ik kreeg een foto onder ogen van het fascinerende schilderij ZT1811, dat nu afgewerkt is volgens kunstenares Jeannette. Hét beeld van de schilderij en dé kunstenares, die ik sinds die ene memorabele ontmoeting in mei van dit jaar, in heel goede herinnering bewaar.

Wat mij vooral raakt in dat schilderij, is dat het leeft! Enerzijds heeft het een zekere ruime tijd afgelegd om te worden wat het is om
Lees verder »

Juli 2018 | Opening KunstKramer in Elburg

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 door Jeannette Vermeulen

Zoiets moet toch wel gevierd worden dus er was een toespraak van Geke van ’t Oever, de onthulling van het bord met “KunstKramer” er op en daarna lekker napraten met allerlei lekkers aan tafel.

Vol trots zijn de eerste gasten verwelkomd! Ontzettend fijn was het dat om 17.00 uur 260 bezoekers een kijkje hebben genomen ! Top ! ( Zo’n eerste officiele dag ga je toch tellen……)

De KunstKramer is deze zomer open op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Welkom allemaal !

Sept 2018 | Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op 10 mei 2018 door Jeannette Vermeulen

De Kunstroute Noordwest-Veluwe wordt dit jaar gehouden op zaterdag 1 september 2018 en zondag 2 september 2018 op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het is dit jaar voor de 16e keer dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ben ik te gast in een van de expositieruimtes van restaurant en bierbrouwerij “Aan de Gracht” in Elburg. U bent van harte welkom.

Jan 2018 | Reactie van Didier uit België op “Materie 08”

Gepubliceerd op 27 januari 2018 door Jeannette Vermeulen
Materie 08 - mixed media acryl op doek

“”Het is een  veelzeggend schilderij, dat toelaat om er zelf een titel bij te denken. Het afgebeelde schilderij draagt waarschijnlijk niet voor niets de naam  ‘Zonder titel ‘ mee. Die mevrouw Jeannette bezit de kunstzinnige kracht om de verbeelding te laten werken bij  zij die haar werk bewonderen. Dat is pas drijvende kunst – aanzetten tot verbeelding!
Lees verder »

mrt 2017 | Schilderijen in Gezondheidscentrum “De Akker” in Elburg

Gepubliceerd op 21 maart 2017 door Jeannette Vermeulen

In de maanden maart, april en mei 2017 zijn er een vijftal van mijn schilderijen te zien in gezondheidscentrum “De Akker” aan de Terbekeweg in Elburg. De schilderijen hangen bij de receptie en in de gang naar de fysiofitness-ruimte.

De schilderijen komen voor een groot deel uit de serie Materie.

Feb 2017 | Kunstuitleen in Limburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Vanaf februari 2017 hangen er, in het kader van kunstuitleen, twee schilderijen in kantoren van twee onderwijsinstellingen in Limburg. Deze schilderijen blijven daar voorlopig een jaar. Een schilderij – de ZT 1602 – hangt in het directiekantoor bij Zuid Hogeschool in Maastricht en het andere schilderij – Materie 08 – hangt bij Onderwijsstichting MOVARE in Kerkrade.

Sept 2016 | Reactie op “Hombre”

Gepubliceerd op 11 september 2016 door Jeannette Vermeulen
Hombre - mixed media acryl op mdf

Reactie op “Hombre” door Johan en Teunie uit Nunspeet:

Afgelopen zondag (4-9-2016) waren we in uw atelier. We waren onder de indruk van uw schilderijen en vooral van de prachtige kleuren. Verreweg het mooiste wat wij hebben gezien tijdens de kunst route in Nunspeet en Elburg.
Lees verder »

Sept 2016 | Reactie op ZT 1504

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Reactie op ZT 1504 door Ineke Molenaar:

“Doet me denken aan Marsman: Paradise Regained. ‘De zon en de zee springen bliksemend open: waaiers van vuur en zij; langs blauwe bergen van de morgen scheert de wind als een antilopen voorbij…..’  Dit is ook het zg Sublieme; een begrip in de kunst. Turner. Longinus: On the Sublime”.

Mei 2016 | Expositie bij Bedrijven op de Veluwe

Gepubliceerd op 2 juni 2016 door Jeannette Vermeulen

Vanaf mei 2016 tot mei 2017 exposeer ik met een tiental schilderijen bij een twee bedrijven in Voorthuizen. De opbrengst van deze exposities is voor verschillende projecten in Zuid Afrika.

Feb 2016 | Expositie in Hotel Double Tree by Hilton in Amsterdam

Gepubliceerd op 1 februari 2016 door Jeannette Vermeulen

Vanaf 1 februari 2016 exposeer ik met een aantal andere kunstenaars in het restaurant Brooklyn van Hotel Double Tree by Hilton op het NDSM-terrein in Amsterdam. De expositie duurt tot eind maart. Voor deze expositie heb ik een serie van vier schilderijen geselecteerd met de Pyreneeën als bron van inspiratie. In de schilderijen vind je materiaal
Lees verder »

Dec 2015 | Art Guide, Kunstgids Amsterdam 2016

Gepubliceerd op 28 december 2015 door Jeannette Vermeulen

De Art Guide, Kunstgids Amsterdam is uit. We hebben er best wel even op moeten wachten, maar eindelijk is de gids uit. De gids wordt uitgegeven door Fransastic BV, uitgever van kunstboeken uit Zeist. Voor mij is deze gids een leuke bijkomstigheid want ik krijg via Fransastic ook de gelegenheid om te exposeren in Amsterdam. Daarnaast heb ik een eigen pagina in de kunstgids met enkele foto’s van recente schilderijen.
Lees verder »

Sept 2015 | Inspiratie in de Pyreneeën

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Tijdens mijn verblijf in de Pyreneeën in september 2015 werd ik getroffen door de indrukwekkende natuur. Ik kon er wel uren blijven en kijken naar alle vormen. Natuurlijk vond ik ook mooie gekleurde aarde die ik inmiddels alweer heb gebruikt in een nieuwe serie schilderijen. Het is de bedoeling dat ik met vier van deze schilderijen (100 x 100) in februari en maart 2016 ga exposeren in het restaurant van hotel Double Tree by Hilton op het NDSM-terrein in Amsterdam.

Nov 2015 | Kunstgids Amsterdam & Kunstenaars + Expositie

Gepubliceerd op 28 november 2015 door Jeannette Vermeulen

In het voorjaar van 2016 komt de Kunstgids Amsterdam & Kunstenaars editie 2016 uit. De kunstgids is een weergave van het kunstaanbod in Amsterdam in combinatie met hedendaagse Nederlandse kunstenaars. In deze kunstgids heb ik ook een pagina met twee foto’s van recente schilderijen. In combinatie met de uitgave van de Kunstgids exposeer ik in februari / maart met enkele andere kunstenaars in een van de zalen van Double Tree by Hilton op het NDSM-terrein in Amsterdam. Zowel de uitgave van de Kunstgids als de expositie wordt mogelijk gemaakt door de uitgever van deze en andere kunstgidsen, Fransastic uit Zeist. De Kunstgids Amsterdam & Kunstenaars is vanaf het voorjaar van 2016 te koop bij museawinkels, boekhandels en webshops.

Kunstroute Noordwest Veluwe 2015

Gepubliceerd op 14 maart 2015 door Jeannette Vermeulen

De kunstroute Noordwest Veluwe wordt dit jaar gehouden van vrijdag 4 september 2015 tot en met zondag 6 september 2015. Ook dit jaar doe ik weer mee met de Kunstroute. Mijn atelier is op alle dagen geopend en u bent van harte welkom om mijn werk te zien. Mijn atelier kunt u vinden aan de Omloop 4a in Elburg.

 

Recent werk

Gepubliceerd op 2 september 2014 door Jeannette Vermeulen

In de aanloop naar het weekend van de Kunstroute 2014 heb ik enkele nieuwe schilderijen gemaakt. Ze worden later nog ondergebracht in het overzicht van de schilderijen op mijn website. Mijn atelier is tijdens de Kunstroute Noordwest Veluwe geopend op vrijdag 5 sept. van 13.00 tot 17.00 uur, op zaterdag 6 sept. van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag 7 sept. eveneens van 11.00 tot 17.00 uur.

Schilderij door Sofie (2 jr)

Gepubliceerd op 6 augustus 2014 door Jeannette Vermeulen

Elburg, 6 augustus 2014. In de afgelopen dagen heeft Sofie (2 jr) dit schilderijtje gemaakt met acryl op doek. Ze heeft zelf het materiaal voor dit schilderij uitgekozen. Eerst heeft ze de schelpjes, steentjes, zand, noppenplastic en het karton op het doek gelijmd. Daarna heeft ze haar favoriete
Lees verder »

Schilderij door Pepijn (4 jr)

Gepubliceerd op 24 juli 2014 door Jeannette Vermeulen
Walvis in de zee

Elburg, 25 juli 2014. Pepijn (4 jr) heeft dit geschilderd met acryl op doek. Hij heeft de schelpjes en zand met speciale lijm op het doek gelijmd. De schelpjes zijn wolken en het zand is de regen die uit de wolken komt. Oma heeft Pepijn een beetje geholpen met het tekenen van de walvis.
Lees verder »

Kunstroute Noordwest Veluwe 2014

Gepubliceerd op 16 juli 2014 door Jeannette Vermeulen

Ook dit jaar neem ik deel aan de Kunstroute Noordwest Veluwe. Afgelopen jaar was ik als deelnemer te gast op Landgoed Schouwenburg, maar dit jaar bent u weer welkom in mijn eigen atelier aan de Omloop 4 A te Elburg.

Lees verder »

Internationale Kunstmarkt Neeroeteren (B) (2013)

Gepubliceerd op 26 februari 2013 door Jeannette Vermeulen
Internationale Schildersmarkt Neeroeteren

Elburg, 26-02-2013. De jaarlijkse Internationale Kunstmarkt in Neeroeteren (bij Maaseik in België) wordt dit jaar op zondag 21 juli 2013 gehouden. Ik heb mij vorig jaar al ingeschreven en ik kreeg onlangs de bevestiging van mijn deelname binnen. De kunstmarkt wordt altijd op de Nationale Feestdag in België gehouden
Lees verder »

Nieuw schilderij door Sanne (5 jr) in de serie Kinderkunst

Gepubliceerd op 8 januari 2013 door Jeannette Vermeulen
Sanne 4 in de Serie Kinderkunst

Elburg, 4 januari 2013. Het laatste schilderij dat Sanne schilderde in deze serie was een vogel. Ze was toen 4 jaar oud. Nu – een jaar verder – wist ze al precies wat ze wilde schilderen. Een grote vlinder in de blauwe lucht en de zon die opkomt. De vlinder lacht. De oranje streepjes zijn de zonnestralen.
Lees verder »

Artikel in Weekkrant Elburg

Gepubliceerd op 23 november 2012 door Jeannette Vermeulen
Interview Weekkrant Elburg

Elburg, 20 november 2012. Vandaag viel de Weekkrant Elburg (Huis aan Huisblad) in de brievenbus. In het blad stond het interview dat ik heb gehad met Jacco van Keulen. Ik moet zeggen dat Jacco de inhoud van ons gesprek goed heeft weergegeven. Wat aardig was, dat ik meteen al van veel mensen leuke reacties kreeg.  Klik hier voor het hele artikel.

Bezoek permanente expositie Antoni Tapies in Barcelona

Gepubliceerd op 21 november 2012 door Jeannette Vermeulen

Barcelona, 21-10-2012. Als je dan toch in de buurt van Barcelona bent, dan mag een bezoek aan de Fundacion Antoni Tapies niet ontbreken. Op een prachtige zondagochtend in oktober stond ik al om 10.00 uur voor de deur van het museum.  Als een van de eersten liep ik rond in de zalen met werken van Tapies.
Lees verder »

Interview Weekkrant Elburg

Gepubliceerd op 8 november 2012 door Jeannette Vermeulen

Elburg, 8-11-2012. Vandaag had ik een afspraak met Jacco van Keulen, correspondent van het huis aan huisblad voor Elburg en Oldebroek. Deze afspraak was tot stand gekomen naar aanleiding van mijn expositie in de bibliotheek van de Meerpaal in Dronten en de in 2013 geplande expositie in het gemeentekantoor van Elburg.
Lees verder »

Bezoek permanente expositie Juana Francés in Alicante

Gepubliceerd op 4 november 2012 door Jeannette Vermeulen
alicante-juana-frances-2012-01

Alicante, 11-10-2012. Een van de kunstenaressen uit het recente verleden wiens werk ik erg bewonder is de uit Alicante afkomstige Juana Francés (1924-1990). Een groot deel van haar werk is permanent tentoongesteld in het Alicante Museum of Contemporary Art (MACA). Juist het gebruik van materialen in haar werk is iets
Lees verder »

Expositie in de Meerpaal in Dronten ingericht!

Gepubliceerd op 2 november 2012 door Jeannette Vermeulen

Elburg, 2-11-2012. Vandaag was het dan zo ver dat de expositie in de Bibliotheek van de Meerpaal in Dronten kon worden ingericht. Ik mocht alle beschikbare panelen voor het ophangen van de schilderijen gebruiken, dus ruimte genoeg. Het is een overzichtsexpositie geworden met werk uit de serie cosmos, serie materie, serie mystiek, 
Lees verder »

Nieuw schilderij door Sanne (4 jr) in de Serie Kinderkunst

Gepubliceerd op 28 oktober 2012 door Jeannette Vermeulen
kinderkunst-sanne-2012-03

Elburg, 30-10-2012. In januari van dit jaar was Sanne aan het logeren in Elburg, een mooie gelegenheid om een 3e schilderij in de Serie Kinderkunst met haar op te zetten. Sanne heeft eerst op papier een schets gemaakt van de vogel die ze wilde schilderen en vervolgens hebben we samen de schets overgezet op doek.
Lees verder »

Expositie in het Gemeentekantoor Elburg (2013)

Gepubliceerd op 26 oktober 2012 door Jeannette Vermeulen

Elburg, 26-10-2012. Afgelopen week kreeg ik van de Culturele Stichting Elburg bericht, dat ik volgend jaar kan exposeren in het Gemeentekantoor in Elburg. Ik zal daar gedurende de openingstijden van het gemeentekantoor exposeren van 2 september 2013 tot 27 oktober 2013. Nadere informatie over de expositie en uitnodigingen volgen te zijner tijd.

Uitnodiging voor expositie in de Meerpaal in Dronten

Gepubliceerd op 24 oktober 2012 door Jeannette Vermeulen

Elburg, 24-10-2012. Vandaag kreeg ik van Hilde Everts van de Stichting Kunstraad Dronten een exemplaar van de uitnodiging voor de komende expositie van mijn werk in de Bibliotheek van de Meerpaal in Dronten. Op vrijdag 2 november ga ik de expositie inrichten. De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Via deze link kan de uitnodiging worden bekeken.

Internationale Kunstmarkt Neeroeteren (B) (2013)

Gepubliceerd op 27 september 2012 door Jeannette Vermeulen

Vandaag heb ik mij opnieuw ingeschreven voor de volgend jaar te houden Internationale Kunstmarkt in Neeroeteren (B). Neeroeteren ligt vlakbij Maaseik in Belgisch Limburg. De kunstmarkt wordt jaarlijks gehouden op 21 juli, de nationale feestdag van België. Het is een erg sfeervolle markt waar elk jaar weer veel bezoekers op afkomen. Dit wordt voor mij de derde keer dat ik er met mijn werk sta en ik zie er al weer naar uit!

Interview door Marise, Dagmar en Lusanne

Gepubliceerd op 18 september 2012 door Jeannette Vermeulen
Nieuws Interview 01

Elburg, 18 september 2012. Vorige week werd ik gebeld door Lusanne van het Nuborgh College Oostenlicht in Elburg met de vraag of zij mij mochten interviewen over mijn werk. Natuurlijk kon dat en vandaag was het dan zo ver. Drie dames, Lusanne, Marise en Dagmar, kwamen als professionele interviewers met schrijfblok en camera op bezoek.
Lees verder »

Expositie in de Meerpaal in Dronten

Gepubliceerd op 14 september 2012 door Jeannette Vermeulen

Elburg, 2 september 2012. Tijdens de open dagen van de Kunstroute Noord West Veluwe kreeg ik van Hilde Everts, lid van de Kunstraad in Dronten, de vraag of ik belangstelling had om te exposeren in de bibliotheek in de Meerpaal in Dronten. Een leuke uitnodiging. We hebben daarna nog overleg gehad met als resultaat dat ik daar met een 20-tal schilderijen ga exposeren van 2 november 2012 tot 9 januari 2013. Het zal een gevarieerde expositie worden waarin ik werk met verschillende stijlen tentoon zal stellen.

Fuego 1 bij Bloembinderij Yme in Elburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Sinds begin augustus 2012 heb ik een schilderij tentoongesteld bij Bloembinderij YME in Elburg. In deze bloemenzaak is aan de voorzijde een mooie wand vrijgemaakt waar mijn schilderij Fuego 1 (mixed media, acryl op 3D-doek 80×80 cm) prachtig tot zijn recht komt. Het is een echte blikvanger en Yme en zijn personeel krijgen leuke reacties op de inrichting en het schilderij.

Internationale Kunstmarkt Neeroeteren (B)

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Op zaterdag 21 juli 2012 sta ik met een groot aantal van mijn nieuwe werk op de Internationale Kunstmarkt in Neeroeteren (bij Maaseik). Op deze jaarlijkse kunstmarkt staan ieder jaar zo’n 70 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Link Kunstmarkt Neeroeteren.