Exposities

Jan en Feb 2023 | Expositie in Veluvine

Gepubliceerd op 22 januari 2023 door Jeannette Vermeulen

De opening van mijn expositie – overigens een duo-expositie met beelden van Hans Evers – was een groot succes. Ik heb daarover al bericht in de nieuwsberichten van 5 jan en 7 jan op mijn website. Om u een indruk te geven van het werk dat ik exposeer in Veluvine (Nunspeet) heb ik een aantal foto’s van mijn werk op deze website gezet.

Wilt u de expositie bezoeken, dan kunt u terecht in Veluvine

Jan en Febr 2023 | Expositie Veluvine in Nunspeet

Gepubliceerd op 10 juli 2022 door Jeannette Vermeulen

In januari en februari 2023 exposeer ik met een groot aantal schilderijen in Cultureel Centrum Veluvine aan de Molijnlaan 186 te Nunspeet. Aan de wanden van de “Lentink de Jongezaal” zal in die periode werk van mij worden geëxposeerd. De organisatie van dit geheel is in handen van de Stichting Veluvine Cultuur.

Mijn werk is daar te zien op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de momenten dat de zaal is verhuurd.

Wil je er zeker van zijn dat je mijn expositie kunt bezoeken, bel dan even met de receptie van Veluvine. Het nummer is 0341-442000 en vraag dan of het mogelijk de expositie in de “Lentink de Jongezaal” te bezoeken.

Sept 2022 | Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

De eerstvolgende Kunstroute Noordwest-Veluwe zal worden gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022. Dit zal dan de 19e keer zijn dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit  weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ik ben te gast in de expositieruimte van Corrie Vos op het adres Oostendorperstraatweg 7, 8081RH Elburg. U bent van harte welkom. De openingstijden zijn zowel op zaterdag als op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.  Bezoek ook de site van de Kunstroute voor verdere informatie: https://www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl/

Juli, Aug, Sept | Kunstgalerie Elburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Het is weer gelukt! We hebben, als Kunstgroep Elburg, voor drie maanden een leegstaand winkelpand – op een A-lokatie – in de binnenstad van Elburg weten te huren om daar met een aantal kunstenaars te exposeren. In tijd van twee weken hebben we het pand van niets omgevormd tot een galerie waarin een tiental kunstenaars uit Elburg en omgeving een plaats hebben om hun werk te laten zien. En het ziet er fantastisch uit, zoveel verschillende soorten kunst, beelden, schilderijen en andere vormen van kunst worden op overzichtelijke wijze tentoongesteld. Natuurlijk exposeer ik daar ook een aantal van mijn werken.

De openingstijden zijn: gedurende de maanden Juli, Augustus en September donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Het adres van de Kunstgalerie is Vischpoortstraat 9 te Elburg.

 

Sept 2021 Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op 19 augustus 2021 door Jeannette Vermeulen

Afgelopen jaar kon de Kunstroute geen doorgang vinden in verband met het Corona-virus. De eerstvolgende Kunstroute Noordwest-Veluwe zal worden gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021. Dit zal dan de 18e keer zijn dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit aankomende weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ben ik te gast in de expositieruimte van Corrie Vos op het adres Oostendorperstraatweg 7, 8081RH Elburg. U bent van harte welkom. De openingstijden zijn zowel op zaterdag als op zondagen 11.00 tot 17.00 uur.  Bezoek ook de site van de Kunstroute voor verdere informatie: https://www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl/

 

Juli 2020 Expositie in de Kunstgalerie in Elburg

Gepubliceerd op 22 juli 2020 door Jeannette Vermeulen

Een aantal kunstenaars in Elburg heeft de koppen bij elkaar gestoken en beginnen een pop-up-galerie in een van de ruimtes van Restaurant de Haas in Elburg. Het initiatief voor deze galerie kwam van Corrie Vos die voorstelde een van de leegstaande ruimtes tijdelijk in te richten als kunstgalerie. Zo gezegd, zo gedaan; de kunstgalerij opent haar deuren op donderdag 23 juli aanstaande en je kunt de galerie bezoeken tot 1 september 2020. Zelf exposeer ik er met een twaalftal schilderijen, waaronder heel recente schilderijen.

De galerie is te vinden in restaurant De Haas aan de Jufferenstraat 21 te Elburg en zal op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn.

Openingstijden: donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. In verband met het Corona-virus mogen er maximaal 6 bezoekers tegelijk binnen zijn.

 

Sept 2019 | Kunstroute Noordwest Veluwe

Gepubliceerd op 22 juni 2019 door Jeannette Vermeulen

De Kunstroute Noordwest-Veluwe wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 september 2018 en zondag 8 september 2019 op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het is dit jaar voor de 17e keer dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ben ik, evenals afgelopen jaar, te gast in een van de expositieruimtes van “Aan de Gracht” aan de Havenkade in Elburg. U bent van harte welkom.

Juli 2018 | Opening KunstKramer in Elburg

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 door Jeannette Vermeulen

Zoiets moet toch wel gevierd worden dus er was een toespraak van Geke van ’t Oever, de onthulling van het bord met “KunstKramer” er op en daarna lekker napraten met allerlei lekkers aan tafel.

Vol trots zijn de eerste gasten verwelkomd! Ontzettend fijn was het dat om 17.00 uur 260 bezoekers een kijkje hebben genomen ! Top ! ( Zo’n eerste officiele dag ga je toch tellen……)

De KunstKramer is deze zomer open op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Welkom allemaal !

Sept 2018 | Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op 10 mei 2018 door Jeannette Vermeulen

De Kunstroute Noordwest-Veluwe wordt dit jaar gehouden op zaterdag 1 september 2018 en zondag 2 september 2018 op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het is dit jaar voor de 16e keer dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit weekend exposeer ik niet in mijn eigen atelier, maar ben ik te gast in een van de expositieruimtes van restaurant en bierbrouwerij “Aan de Gracht” in Elburg. U bent van harte welkom.

Jan 2018 | Expositie Aeres Bedrijvencentrum in Dronten

Gepubliceerd op 27 januari 2018 door Jeannette Vermeulen

Van januari 2018 t/m juli 2018 organiseert de Stichting Kunstraad Dronten een expositie van werken van verschillende kunstenaars uit de regio. Ik doe ook mee aan deze expositie en heb voor deze expositie vier schilderijen uit de serie Materie uitgezocht. De expositie is te bezoeken tijdens kantooruren; het adres is: Aeres Bedrijvencentrum, De Drieslag 30 8251 JZ in Dronten.

Sept 2017 | Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op 21 augustus 2017 door Jeannette Vermeulen

De Kunstroute Noordwest-Veluwe wordt dit jaar gehouden van vrijdag 1 september 2017 tot en met zondag 3 september 2017. Het is dit jaar voor de 15e keer dat de Kunstroute in deze regio wordt georganiseerd. Dit jaar doe ik alweer voor de 6e keer mee met de Kunstroute. Mijn atelier is, net als afgelopen jaar, alleen op zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en u bent van harte welkom om mijn werk te zien. Mijn atelier kunt u vinden aan de Omloop 4a in Elburg

mrt 2017 | Schilderijen in Gezondheidscentrum “De Akker” in Elburg

Gepubliceerd op 21 maart 2017 door Jeannette Vermeulen

In de maanden maart, april en mei 2017 zijn er een vijftal van mijn schilderijen te zien in gezondheidscentrum “De Akker” aan de Terbekeweg in Elburg. De schilderijen hangen bij de receptie en in de gang naar de fysiofitness-ruimte.

De schilderijen komen voor een groot deel uit de serie Materie.

Feb 2017 | Kunstuitleen in Limburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Vanaf februari 2017 hangen er, in het kader van kunstuitleen, twee schilderijen in kantoren van twee onderwijsinstellingen in Limburg. Deze schilderijen blijven daar voorlopig een jaar. Een schilderij – de ZT 1602 – hangt in het directiekantoor bij Zuid Hogeschool in Maastricht en het andere schilderij – Materie 08 – hangt bij Onderwijsstichting MOVARE in Kerkrade.

Sept 2016 | Kunstroute Noordwest Veluwe

Gepubliceerd op 28 januari 2017 door Jeannette Vermeulen

Dit jaar was mijn atelier op zaterdag en zondag open voor belangstellenden. Ik had een mooie serie schilderijen waarmee ik eerder dit jaar ook in het Hilton Double Tree (Amsterdam) had geëxposeerd en ik was benieuwd naar de reacties van de bezoekers, want de opzet van de schilderijen was weer heel anders. 
Lees verder »

Mei 2016 | Expositie bij Bedrijven op de Veluwe

Gepubliceerd op 2 juni 2016 door Jeannette Vermeulen

Vanaf mei 2016 tot mei 2017 exposeer ik met een tiental schilderijen bij een twee bedrijven in Voorthuizen. De opbrengst van deze exposities is voor verschillende projecten in Zuid Afrika.

Feb 2016 | Expositie in Hotel Double Tree by Hilton in Amsterdam

Gepubliceerd op 1 februari 2016 door Jeannette Vermeulen

Vanaf 1 februari 2016 exposeer ik met een aantal andere kunstenaars in het restaurant Brooklyn van Hotel Double Tree by Hilton op het NDSM-terrein in Amsterdam. De expositie duurt tot eind maart. Voor deze expositie heb ik een serie van vier schilderijen geselecteerd met de Pyreneeën als bron van inspiratie. In de schilderijen vind je materiaal
Lees verder »

Sept 2015 | Kunstroute Noordwest Veluwe

Gepubliceerd op 28 november 2015 door Jeannette Vermeulen

Het weer zat dit jaar niet mee, dat was jammer, daardoor kwamen er wel minder bezoekers. Het positieve daarvan was dat ik veel meer tijd voor iedereen had. Men bleef langer en men had veel belangstelling voor de gebruikte technieken. Vooral het gebruik van verschillende materialen, met name de speciale soorten klei uit Duitsland, kreeg veel aandacht.
Lees verder »

Sept 2014 | Kunstroute Noordwest Veluwe

Gepubliceerd op 7 september 2014 door Jeannette Vermeulen

De Kunstroute Noordwest Veluwe is weer voorbij. Mijn atelier was dit jaar op alle dagen geopend en ik denk dat zo ongeveer  ongeveer 100 belangstellenden mijn atelier hebben bezocht. Het was erg leuk om de reacties van de bezoekers te horen en omdat de bezoekers redelijk gespreid kwamen, was er tijd voor iedereen.
Lees verder »

Sept 2013 – Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op 26 februari 2013 door Jeannette Vermeulen

Ook dit jaar heb ik weer deelgenomen aan de jaarlijkse Kunstroute Noordwest-Veluwe. Op 6, 7 en 8 september 2013 heb ik, op uitnodiging van Fenneken Anneveld – van Wesel, met een groot aantal schilderijen geëxposeerd in Landgoed Huis Schouwenburg in ’t Harde, dit dan als onderdeel van de Kunstroute Noordwest-Veluwe.
Lees verder »

Juli 2013 – Internationale Kunstmarkt Neeroeteren (B)

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Op zondag 21 juli 2013 heb ik al weer voor de derde keer met een groot aantal schilderijen aan de Internationale Kunstmarkt in Neeroeteren (Bij Maaseik) in Belgie deelgenomen. Net als voorgaande jaren kwam de bezoekersstroom wat laat op gang, maar dat kan dit keer ook gelegen hebben aan de live-uitzending van de troonsoverdracht in Belgie. Al met al weer een heel geslaagde dag!

Nov 2012 – Expositie in de Meerpaal in Dronten

Gepubliceerd op 14 september 2012 door Jeannette Vermeulen

Van 2 november 2012 tot 9 januari 2013 heb ik met ruim 20 schilderen geëxposeerd in de bibliotheek van de Meerpaal in Dronten. Het was een gevarieerde expositie waarin ik werk met verschillende stijlen heb laten zien. De expositie was te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De expositie
Lees verder »

Sept 2012 – Deelname Kunstroute Noordwest-Veluwe

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen
Expositie Kunstroute 2012-01

Afgelopen weekend (za 1 sept en zo 2 sept 2012) heb ik mijn atelier opengesteld voor geinteresseerden. Het was mooi weer en veel mensen deden de route per fiets. Op zaterdag kwamen er zo’n 55 mensen, gelukkig mooi verspreid over de hele dag en zondag ook nog weer bijna 50 bezoekers.
Lees verder »

Juli 2012 – Internationale Kunstmarkt Neeroeteren (B)

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen
Expositie Neeroeteren 2012-01

Op zaterdag 21 juli 2012 stond ik voor de tweede keer met een groot aantal van mijn schilderijen op de Internationale kunstmarkt in Neeroeteren. Deze markt wordt jaarlijks gehouden op 21 juli, de nationale feestdag van België en er wordt elk jaar door gemiddeld 70 kunstenaars uit binnen- en buitenland aan deelgenomen.
Lees verder »

Dec 2011 – Expositie in Galerie De Elborgh in Elburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Op 16, 17 en 18 december 2011 is er een aantal schilderijen van mij te zien in Galerie “De Elborgh” aan de Tempelweg 1 te Elburg. Jaarlijks organiseert De Elborgh in de decembermaand een markt met brocante en kunst. De markt is dan vooral gericht op antiek, brocante en curiosa die passen in de sfeervolle decembermaand.

Nov 2011 – Expositie bij Galerie Goudzwaard in Elburg

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

In november en december 2011 is er een aantal schilderijen van mij te zien in Galerie Goudzwaard. Galerie Goudzwaard is gevestigd aan de Jufferenstraat 12 te Elburg.

April 2011 – Expositie St(r)andplaats Nederzandt (Noordwijk)

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Van 1 april 2011 tot 1 juli 2011  is er een doorlopende expositie van mijn nieuwe schilderijen in St(r)andplaats Nederzandt in Noordwijk. De expositie is te bezoeken tijdens kantoortijden en openingstijden van het restaurant. Adres: St(r)andplaats Nederzandt, Langevelderslag 36-56 2204 AH Noordwijk

April 2010 – Expositie Landgoed Beukenrode in Doorn

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen

Vanaf 18 april 2010 tot 1 juli 2010 is er een doorlopende expositie van mijn werk op Landgoed Doorn (Utrechtse Heuvelrug). Deze expositie is geopend op doordeweekse dagen van 10.00 tot 17.00 uur (openingstijden van Landgoed Beukenrode). De expositie loopt tot 1 juli 2010. Adres Beukenrodelaan 2 te Doorn (0343-473220). Styling en fotografie door I.D. Binnenhuisarchitectuur uit Amersfoort.

Juli 2010 – Internationale Kunstmarkt in Neeroeteren (B)

Gepubliceerd op door Jeannette Vermeulen
expositie-neeroeteren-2010-01

Op woensdag 21 juli 2010 heb ik met een groot aantal van mijn schilderijen deelgenomen aan de Internationale Kunstmarkt in Neeroeteren. Op deze jaarlijkse kunstmarkt geven zo’n 70 kunstenaars uit binnen- en buitenland acte de présence.